Cosul meu 0,00 RON

Nici un produs in cos

Bine ati venit!

Livrare si retur

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale sau plicuri, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, e-stangaci va pastra bunurile comandate timp de cinci zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.

Dupa lansarea comenzii pe magazinul e-stangaci.ro veti fi contactat de catre unul din operatorii nostri pentru a confirma comanda. Livrarea produselor se face doar dupa confirmarea telefonica.

Livrarea coletelor se face prin curierat rapid. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 ron pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile cu valori mai mici costul transportului este de 21 ron.

Exceptii: In functie de greutatea coletului, volumul coletului sau aria de acoperire a curierului, costul transportului poate fi mai mare. Costurile finale cu livrarea va vor fi comunicate de catre un operator in momentul confirmarii comenzii.
 

Durata de livrare

Durata de livrare a coletelor depinde de stocul aferent.

In mod normal livrarea comenzilor se face in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

 

Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.e-stangaci.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Daca va hotarati sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email prin care sa ne instiintati cu privire la acest lucru.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de www.e-stangaci.ro.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la retur.

Atentie!

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in urmatoarele acte normative: 

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la office@e-stangaci.ro.